bkg_mobil_720

Nu har vi tagit vår nya produktionshall i drift.
Hallen är på 1700 kvadratmeter och skall användas för i huvudsak stora portdukar och isolerade halldukar.

Produktionen av framför allt isolerade dukar kommer att underlättas då svetsborden på den ena långsidan är nedsänkta och ligger i golvnivå vilket gör att hanteringen av PVC-dukarna blir enklare.

Utbyggnaden av fastigheten på Kabelvägen är den andra på kort tid, och görs i första hand för att klara av den förväntade produktionsökningen på ovanstående produkter, men även för att avlasta övriga produktionsområden vid hög orderingång.

Den totala produktionsytan på fabriken i Timrå är efter utbyggnaden cirka 7200 kvadratmeter.

Produktion PVC produkter IMG_0199Produktion PVC produkter Produktion PVC produkterIMG_0200 Produktion PVC produkterIMG_0201 Produktion PVC produkterIMG_0202
Läs hela inlägget »

Rekryteringen av den nye produktionschefen är klar och valet föll på PATRICK CHRUZANDER.

Patrick har, efter 17 år i arbetsledande position, en gedigen erfarenhet och en bred kunskap från flera olika branscher.

2000-2006 jobbade han inom kemiindustrin som produktionsansvarig på Akzo Nobel innan han 2007 sadlade om och började som produktionschef på SafeRoad (Birstaverken) vars verksamhet i huvudsak är galvanisering av stål. 
SafeRoad hade en stor roll i samband med bygget av nya E4:an och Sundsvallsbron där mycket av vägräcken och andra stålkonstruktioner gick genom SafeRoads galvaniseringsanläggning i Birsta.

2015 fick Patrick anställning som fabrikschef på Emhart Glass i Sundsvall.
Emhart tillverkar specialmaskiner för glastillverkningsindustrin och finns spridda över hela världen och  på sundsvallsfabriken arbetar idag cirka 260 personer.

Den 15 augusti börjar Patrick hos oss och vi hälsar honom varmt välkommen till NHK.

- Det skall bli jättekul att börja på NHK och jag ser verkligen fram emot att få träffa alla. Inspirerande också att lära sig en ny bransch där NHK ligger i framkant och fortsätter att ta marknadsandelar, säger Patrick.

Läs hela inlägget »

Vad får Du ?
Vi erbjuder ett komplett utbud av reklamtält från 2x2m till 8x4 meter designade helt efter kundens önskemål.

Kvalité
Tältstommen är gjord av 1,2-2mm tjock aluminium och benen är gjorda av sexkantprofil (Hexagon) 40x40mm. Detta gör tältet mycket stabilt och livslängden längre. Tältduken har en impregnerad baksida, sömmarna är extra förstärkta och tätade = regntät. Väven är en Oxford 260 gr (600D) och naturligtvis också brandklassad.

Tryck
Vi använder normalt sublimeringstryck på tältduken men vid en större serier screentrycks även tyget om designen tillåter. Tälten kan även levereras otryckta i standardfärg vit eller svart, men
går även att få som helprintade enligt önskemål.

Priser
Format         Oprintat (vit eller svart)     Helprintad utsida
3x3 met                5930 kr                             9800 kr
3x4,5 met             7880 kr                           12100 kr
3x6 met                9780 kr                           14500 kr

Fler format kan offereras liksom även dubbelsidigt tryck.

Tillbehör
NHK Easy-up fotvikt 8 kg/st 425 kr/st
NHK Easy-up förankringskit jordspik 475 kr/st

Leveranstid: 0-3 arbetsveckor efter godkänt original. Frakt och ev. originalkostnad tillkommer

Läs hela inlägget »

Svenskt Näringsliv i Västernorrland har utsett 5 kandidater till titeln "Årets mest företagssamma människa 2016" och glädjande nog finns vår VD Niklas Nordlund som en av dessa.

Om nomineringen säger Niklas:
Tillsammans med min personal har jag lyckats ta hem produktion av PVC material från låglöneländer, såsom Polen.

Det är jag riktigt stolt över! 

Med bra maskiner och effektiva processer har vi skapat bästa möjliga förutsättningar. På så sätt har vi ökat effektiviteten och sänkt produktionskostnaderna. Nyckeln i detta är helt klart min personal. Jag brukar säga att om jag har bra folk omkring mig så kan vi lösa allt. Som ett led i detta har vi fokuserat på att rekrytera internt. Vår personal har alltid möjligheten att växa i sina roller och testa nya ansvarsområden. Genom att tillåta våra anställda att göra misstag lär de sig, och på så sätt växer vi på Norrlands Hall och Kapell tillsammans.

Idag drivs jag av en vilja att företaget, våra produkter och personalen ska bli bättre. Jag ser ljust på framtiden! 

På den här länken kan Du gå in och rösta på Niklas
 

Läs hela inlägget »

NHK är nu inne i en mycket expansiv fas, där vi inom ett halvår har förvärvat dotterbolag i både norr och söder.
Därför känner vi att vi vill arbeta för att stärka varumärket NHK samtidigt som vi vill behålla den lokala anknytningen.

När nu tillfället gavs så kändes det rätt att göra detta med Timrå IK, då vi haft ett allt tätare samarbete sedan företaget bildades 1997. Vi är sedan drygt tio år tillbaka ett Timråföretag med många fantastiska medarbetare, och med stort hjärta för den lokala föreningen. Av den anledningen känns det extra stolt och skönt att få vara med på denna framtidsresa med nya Timrå IK i NHK Arena.

Pressmeddelande

Niklas Nordlund
VD/CEO

Läs hela inlägget »